PRIVACY VERKLARING Wam Denim Winkel B.V


Wam Denim Winkel B.V gevestigd en kantoorhoudende te Beverwijk (1948 RC) aan de Gooiland 1, hierna te noemen “Wam Denim Winkel B.V” hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van haar bezoekers. Wam Denim Winkel B.V verwerkt uw persoonsgegevens dan ook zorgvuldig en met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming daaromtrent stelt. In deze Privacy Verklaring informeert Wam Denim Winkel B.V u over de manier waarop Wam Denim Winkel B.V uw persoonsgegevens verwerkt en hoe u deze kunt wijzigen of daartegen in verzet kunt. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de diensten die door Wam Denim Winkel B.V worden aangeboden op Wam Denim.


Artikel 1 Uitleg persoonsgegevens en specifieke doelen voor de verwerking daarvan

1. Persoonlijk

Wam Denim Winkel B.V gebruikt gegevens om u een zo persoonlijk mogelijke winkelervaring te bieden. Wam Denim Winkel B.V past wat u op Wam Denim ziet aan op uw interesses. Wam Denim Winkel B.V gebruikt daarvoor bijvoorbeeld gegevens van eerdere bestellingen, uw IP-adres en cookies. Over cookies kun u hier meer lezen.

2. Doel

Wam Denim Winkel B.V verzamelt en verwerkt dus uw persoonsgegevens. Door middel van het bezoeken van Wam Denim, gaat u akkoord met deze Privacy Verklaring en geeft u toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals beschreven in deze Privacy Verklaring. Wam Denim Winkel B.V gebruikt uw gegevens voor verschillende doelen. Hierna kunt u zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over uw bezoek aan onze website. Hieronder volgt een overzicht van persoonsgegevens die kunnen worden verwerkt door Wam Denim Winkel B.V.

3. Bestelling

Voor uw bestelling heeft Wam Denim Winkel B.V uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en uw op de hoogte houden over uw bestelling. Wam Denim Winkel B.V verstrekt deze gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en ons distributiecentrum.

Als u op Wam Denim bij een externe verkoper bestelt, geeft Wam Denim Winkel B.V uw gegevens aan deze verkoper. We eisen van onze externe verkopers dat ze net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als Wam Denim Winkel B.V dat doet.
4. Uw account

In uw account op Wam Denim slaat Wam Denim Winkel B.V onder andere de volgende informatie op: uw naam,adres(sen),telefoonnummer,e-mailadres,aflever- en betaalgegevens,opgegeven informatie en interesses,gegevens over uw eerdere bestellingen,reviews die u hebt geplaatst.
5. Klantenservice

U kunt bellen,chatten,e-mailen met onze klantenservice. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 en maken we aantekeningen die we bewaren. Wam Denim Winkel B.V registreert gegevens over het telefoongesprek en bewaart chats. voor analyses en verbetering van onze diensten. Soms maakt Wam Denim Winkel B.V gebruik van een andere partij voor het geven van antwoord op uw vragen. Die kan daarvoor uw gegevens gebruiken.

6. Nieuwsbrieven

u kunt zich aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven. Wam Denim Winkel B.V heeft algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. De persoonlijke nieuwsbrieven stelt Wam Denim Winkel B.V samen op basis van uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 en met name eerdere bestellingen. Dat maakt de nieuwsbrief voor u interessanter. Indien u geen nieuwsbrieven van Wam Denim Winkel B.V meer wilt ontvangen, kunt u zich afmelden via Door een mail te sturen naar support@wamdenim.com.

7. Klantbeoordeling

Bij het schrijven van een klantbeoordeling, kunt u kiezen of uw persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of Wam Denim Winkel B.V over uw klantbeoordeling contact met u op mag nemen. In voorkomend geval houdt Wam Denim Winkel B.V bij houden bij wie welke review schrijft en uw reviews staan ook in uw account.

8. Prijsvragen

Als u meedoet aan een actie of prijsvraag, vraagt Wam Denim Winkel B.V om uw naam, adres en e-mailadres om de actie te kunnen uitvoeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op reclameacties te meten.
9. Persoonlijk winkelen

Op basis van uw eerdere bezoeken aan Wam Denim houdt Wam Denim Winkel B.V uw winkelgedrag en persoonlijke voorkeuren bij en kan Wam Denim Winkel B.V haar aanbod aan u
daarop aanpassen. Wam Denim Winkel B.V gebruikt daarvoor cookies, uw IP-adres en informatie over eerdere aankopen. Lees op https://www.wamdenim.com/en/ meer over cookies en hoe u ze uit kunt zetten.

10. Verbetering van diensten Wam Denim Winkel B.V

Wam Denim Winkel B.V kan uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 gebruiken om u te vragen mee te doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Als derden dat onderzoek voor Wam Denim Winkel B.V uitvoeren, geeft Wam Denim Winkel B.V uw e-mailadres aan die derde om dat onderzoek uit te voeren.

11. Fraude, inbreuk of andere ontoelaatbare gedragingen klanten

Wam Denim Winkel B.V gebruikt uw gegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Zonodig overhandigt Wam Denim Winkel B.V uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 aan de overheid. Ook kan Wam Denim Winkel B.V uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 verstrekken aan politie, justitie en andere opsporingsdiensten en andere derden om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of aan een rechterlijk vonnis, of ter voorkoming van, het opsporen of vervolgen van strafbare feiten of onrechtmatige gedragingen.

12. Achteraf betalen

Als u artikelen koopt en niet meteen betaalt, kan Wam Denim Winkel B.V uw kredietwaardigheid toetsen. Wam Denim Winkel B.V kan daarbij gebruikmaken van externe bureaus/derden. Voor dat onderzoek kan Wam Denim Winkel B.V uw gegevens aan anderen verstrekken, die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken.

13. Kopen bij externe verkopers

Op Wam Denim bieden ook andere verkopers hun aanbod aan. Als u producten van een externe verkoper op Wam Denim, kun u contact met die externe verkoper opnemen via Door een mail te sturen naar support@wamdenim.com. Wam Denim Winkel B.V slaat de berichten, die u aan die verkoper stuurt, op om te kunnen reageren op vragen of problemen, het gedrag van de externe verkopers te kunnen bijhouden en het aanbod op Wam Denim te kunnen verbeteren.

14. Zakelijke klanten

Gegevens van zakelijke klanten, partners of (hun) contactpersonen worden op dezelfde wijze gebruikt en verwerkt als die van particuliere klanten. Zijn het gegevens van personen, dan behandelt Wam Denim Winkel B.V deze gegevens net zoals die van andere klanten van Wam Denim Winkel B.V.

15. Social media

Op sommige plekken op Wam Denim, kunt u met uw social media-account inloggen. Uw winkelgedrag kan dan zichtbaar worden op uw social media-account. Wam Denim Winkel B.V krijgt geen toegang tot uw social media-account.
16. Andere doeleinden

Tot slot kan Wam Denim Winkel B.V uw gegevens gebruiken voor andere doeleinden, zoals specifiek omschreven bij het verzamelen van uw gegevens.


Artikel 2 Doorgifte aan derden

1. Wam Denim Winkel B.V geeft uw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij:

a) De doorgifte geschiedt aan een door Wam Denim Winkel B.V voor de in deze Privacy Verklaring opgesomde doeleinden ingeschakelde derden, met welke derden Wam Denim Winkel B.V een overeenkomst heeft gesloten waarin is bepaald hoe deze Samenwerkingspartner op een verantwoorde wijze omgaat met uw persoonsgegevens;

b) Wam Denim Winkel B.V op grond van een wettelijke plicht gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.


Artikel 3 Beveiliging van gegevens

1. Wam Denim Winkel B.V maakt - voor zover dat van haar verlangd mag worden - gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsprocedures, onder meer om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw gegevens en om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die Wam Denim Winkel B.V ontvangt.


Artikel 4 Beschikbaarheid en wijziging van uw gegevens

1. U kunt op elk moment inzage vragen in uw persoonsgegevens die we verwerken. Ook kunt u een verzoek doen om uw gegevens laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar support@wamdenim.com of gebruik maken van de de-autorisatie mogelijkheid in uw account. Als u ervoor kiest om uw persoonsgegevens te verwijderen, kunt u geen gebruik meer maken van de website, omdat de verwerking van uw persoonsgegevens essentieel is voor de werking van het website.

Artikel 5 Cookies

1. Het is mogelijk dat Wam Denim Winkel B.V tijdens een lopende sessie gebruik maakt van first party session cookies. Deze cookies zijn in beginsel functioneel van aard. Om alle cookies te weigeren of om te worden geïnformeerd iedere keer dat uw computer een cookie ontvangt kunnen bij de “help”-functie op de werkbalk van de browser van uw computer de instellingen van uw computer worden gewijzigd. Sommige functies op Wam Denim werken mogelijk niet meer indien uw computer geen cookies kan ontvangen.


Artikel 6 Aansprakelijkheid Wam Denim Winkel B.V

1. Wam Denim Winkel B.V heeft geen zeggenschap over het eventuele gebruik door derden van uw persoonsgegevens. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die Wam Denim Winkel B.V verwerkt ten behoeve van Wam Denim. Wam Denim Winkel B.V accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.


Artikel 7 Bewaartermijn

1. Wam Denim Winkel B.V bewaart persoonsgegevens gedurende een periode van 12 maanden na uw laatste bezoek aan Wam Denim, tenzij Wam Denim Winkel B.V op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.


Artikel 8 Wijziging Privacy Verklaring

1. Wam Denim Winkel B.V behoudt zich het recht voor om deze Privacy Verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal via Wam Denim bekend gemaakt worden. Door na wijzigingen gebruik te maken van Wam Denim gaat u akkoord met een eventueel gewijzigde Privacy Verklaring. Hou voor alle wijzigingen regelmatig deze pagina en Wam Denim in de gaten. De huidige Privacy Verklaring is bijgewerkt op 22-05-2018.


 

Vragen en feedback
 

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Wam Denim Winkel B.V
Gooiland 1
1948 RC Beverwijk
Tel: +31 (0) 85 76 07 021
E-mail: support@wamdenim.com

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »